Trodnevna prognoza za Istru i Kvarner

Trodnevna prognoza za Istru, Kvarner i Gorski kotar. Detaljnu trodnevnu satnu prognozu za više od 100 lokacija možete pronaći na grafičkom prikazu (karti) – izbornik numerička prognoza, te na ovim linkovima za važnije lokacije (kliknite na ime):


Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Vodnjan, Bakar, Cres, Crikvenica, Čabar, Delnice, Kastav, Kraljevica, Krk, Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab, Rijeka, Vrbovsko, Senj, Vojak, Platak, Žbevnica, Zavižan, Snežnik, Piran, Ilirska Bistrica, Kopar, Trst.

Vremenska prognoza za danas ČETVRTAK - Pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost mjestimične slabe kiše. Puhat će većinom slaba bura, danju će okrenuti na slab do umjeren jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 5 do 10 °C, dnevne vrijednosti između 9 i 14 °C.

Vremenska prognoza za sutra PETAK - Oblačno vrijeme s kišom, a mogući su i obilniji grmljavinski pljuskovi, naročito na riječkom području i Kvarneru. Puhat će umjereno i jako jugo i jugozapadnjak, poslijepodne će okrenuti na zapadnjak i sjeverozapadnjak. Temperature zraka ujednačene, kretat će se između 11 i 15 °C.

Vremenska prognoza za prekosutra SUBOTA - Pretežno oblačno vrijeme s povremenom kišom. Puhat će slabo do umjereno jugo i levant, navečer će okrenuti na jaku buru uz pad temperature zraka. Sa zahladnjenjem kiša će u gorskom području kasno navečer okrenuti na snijeg. Temperature zraka ujednačene, kretat će se između 11 i 14 °C, navečer u padu.