Trodnevna prognoza za Istru i Kvarner

Trodnevna prognoza za Istru, Kvarner i Gorski kotar. Detaljnu trodnevnu satnu prognozu za više od 100 lokacija možete pronaći na grafičkom prikazu (karti) – izbornik numerička prognoza, te na ovim linkovima za važnije lokacije (kliknite na ime):


Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Vodnjan, Bakar, Cres, Crikvenica, Čabar, Delnice, Kastav, Kraljevica, Krk, Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab, Rijeka, Vrbovsko, Senj, Vojak, Platak, Žbevnica, Zavižan, Snežnik, Piran, Ilirska Bistrica, Kopar, Trst.

Vremenska prognoza za danas NEDJELJA - Pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz čestu kišu, naročito prijepodne. I u nastavku dana bit će nestabilno, posebice na krajnjem sjeveru poluotoka gdje može biti obilnijih pljuskova. Puhat će umjeren i jak južni vjetar i jugo, u noći na ponedjeljak okrenut će na sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 11 do 15 °C, dnevne vrijednosti između 17 i 21 °C.

Vremenska prognoza za sutra PONEDJELJAK - Djelomice sunčano, ali ne i posve stabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, a moguć je i pljusak. Očekujemo i dulja sunčana razdoblja. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, u drugom dijelu dana okrenut će na jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 14 do 17 °C, dnevne vrijednosti između 18 i 22 °C.

Vremenska prognoza za prekosutra UTORAK - Djelomice sunčano do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz mogućnost mjestimične kiše i pljuska, naročito u kopnenom dijelu Istre. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, krajem dana okrenut će na sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 13 do 17 °C, dnevne vrijednost između 16 i 20 °C.