Trodnevna prognoza za Istru i Kvarner

Trodnevna prognoza za Istru, Kvarner i Gorski kotar. Detaljnu trodnevnu satnu prognozu za više od 100 lokacija možete pronaći na grafičkom prikazu (karti) – izbornik numerička prognoza, te na ovim linkovima za važnije lokacije (kliknite na ime):


Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Vodnjan, Bakar, Cres, Crikvenica, Čabar, Delnice, Kastav, Kraljevica, Krk, Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab, Rijeka, Vrbovsko, Senj, Vojak, Platak, Žbevnica, Zavižan, Snežnik, Piran, Ilirska Bistrica, Kopar, Trst.

Vremenska prognoza za danas PONEDJELJAK - Pretežno oblačno vrijeme uz čestu kišu, a lokalno može biti i pljuskova praćenih grmljavinom. Oko Učke i na riječkom području oborine mogu biti obilnije. Puhat će umjereno i jako jugo. Jutarnje temperature zraka od 7 do 11 °C, dnevne vrijednosti između 12 i 15 °C.

Vremenska prognoza za sutra UTORAK - Pretežno oblačno vrijeme s kišom, a mogući su i grmljavinski pljuskovi. Sa umjerenim zahladnjenjem kiša će u gorju tijekom noći naglo okrenuti na gusti snijeg uz stvaranje zamjetnijeg pokrivača. Snježna granica u Istri i na Kvarneru nakratko bi se mogla sniziti na samo 400 m.n.v. Poslijepodne slijedi postupno slabljenje i prestanak oborina. Zapuhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima uz mogućnost olujnih udara! Dnevne temperature zraka kretat će se od 4 do 8 °C.

Vremenska prognoza za prekosutra SRIJEDA - Djelomice sunčano do pretežno oblačno vrijeme. Puhat će slaba do umjerena, u noći ponegdje jaka bura, danju duž zapadnu obalu Istre sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 1 do 5 °C, dnevne vrijednosti između 9 i 13 °C.