Trodnevna prognoza za Istru i Kvarner

Trodnevna prognoza za Istru, Kvarner i Gorski kotar. Detaljnu trodnevnu satnu prognozu za više od 100 lokacija možete pronaći na grafičkom prikazu (karti) – izbornik numerička prognoza, te na ovim linkovima za važnije lokacije (kliknite na ime):


Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Vodnjan, Bakar, Cres, Crikvenica, Čabar, Delnice, Kastav, Kraljevica, Krk, Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab, Rijeka, Vrbovsko, Senj, Vojak, Platak, Žbevnica, Zavižan, Snežnik, Piran, Ilirska Bistrica, Kopar, Trst.

Vremenska prognoza za danas UTORAK - Djelomice sunčano, ali i nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, naročito na Kvarneru. U višem gorju padat će susnježica i snijeg. Puhat će većinom slaba do umjerena bura i istočnjak, duž zapadne obale Istre poslijepodne sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 2 do 7 °C, dnevne vrijednosti između 13 i 16 °C.

Vremenska prognoza za sutra SRIJEDA - Pretežno oblačno i vrlo promjenjivo vrijeme uz mjestimičnu kišu, pljuskove i grmljavinu. U Gorskom kotaru padat će susnježica i snijeg. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, a na Kvarneriću jugo, u drugom dijelu dana postupno će okretati na buru. Jutarnje temperature zraka od 3 do 7 °C, dnevne vrijednosti između 7 i 13 °C.

Vremenska prognoza za prekosutra ČETVRTAK - Djelomice sunčano, ali i nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, naročito prijepodne. Puhat će slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 2 do 7 °C, dnevne vrijednosti između 12 i 16 °C.