Trodnevna prognoza za Istru i Kvarner

Trodnevna prognoza za Istru, Kvarner i Gorski kotar.


Vremenska prognoza za danas

SUBOTA – Pretežno oblačno i maglovito vrijeme uz dulja sunčana razdoblja, naročito na zapadu i jugu Istre. Bit će nestabilnije u odnosu na protekle dane uz mogućnost pojave kiše i grmljavinskog pljuska, posebice na riječkom području. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Minimalne temperature od 9 do 15°C, dnevne vrijednosti do 25°C.

Vremenska prognoza za sutra

NEDJELJA – Pretežno oblačno i vrlo nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, a moguć je i grmljavinski pljusak. Nestabilnije će biti prijepodne na zapadu Istre, te poslijepodne na sjeveroistoku i u gorskom području. U prvom dijelu dana puhat će slabo do umjereno, na Kvarneriću jako jugo, danju će na moru zapadne Istre okrenuti na slabu buru. Minimalne temperature zraka od 13 do 16°C, maksimalne dnevne uglavnom između 19 i 23°C.

Vremenska prognoza za prekosutra

PONEDJELJAK – U prvom dijelu dana pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz mogućnost kiše. Kako dan bude odmicao tako će se atmosfera postupno smiriti uz dulja sunčana razdoblja. Zapuhat će slaba do umjerena, na poznatim lokalitetima prolazno jaka bura. Jutarnje temperature zraka od 10 do 14°C, dnevne vrijednosti između 17 i 20°C.