Trodnevna prognoza za Istru i Kvarner

Trodnevna prognoza za Istru, Kvarner i Gorski kotar.


Vremenska prognoza za danas

NEDJELJA – Prijepodne i sredinom dana djelomice sunčano vrijeme, no uz postupan porast naoblake. Kasno poslijepodne i navečer s daljnjom destabilizacijom atmosfere lokalno očekujemo kišu i grmljavinske pljuskove, a moguć je i jači razvoj oblaka uz pojavu tuče. Puhat će umjereno, na moru u prvom dijelu dana te ponovno navečer prolazno jako jugo i jugozapadnjak. Dnevne temperature kretat će se većinom između 23 i 26°C.

Vremenska prognoza za sutra

PONEDJELJAK – Djelomice sunčano vrijeme, u unutrašnjosti Istre te na riječkom području uz mogućnost razvoja jače naoblake izgledni su lokalni grmljavinski pljuskovi. Najsunčanije će biti na krajnjem jugu Istre. Puhat će slab do umjeren, na moru povremeno jak jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 10 do 15°C, dnevne vrijednosti uglavnom između 22 i 25°C.

Vremenska prognoza za prekosutra

UTORAK – Uz obalu pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano vrijeme uz umjerenu mogućnost pojave lokalnih grmljavinskih pljuskova. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 9 do 14°C, dnevne između 21 i 26°C.