Trodnevna prognoza za Istru i Kvarner

Trodnevna prognoza za Istru, Kvarner i Gorski kotar. Detaljnu trodnevnu satnu prognozu za više od 100 lokacija možete pronaći na grafičkom prikazu (karti) – izbornik numerička prognoza, te na ovim linkovima za važnije lokacije (kliknite na ime):


Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Vodnjan, Bakar, Cres, Crikvenica, Čabar, Delnice, Kastav, Kraljevica, Krk, Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Opatija, Rab, Rijeka, Vrbovsko, Senj, Vojak, Platak, Žbevnica, Zavižan, Snežnik, Piran, Ilirska Bistrica, Kopar, Trst.

Vremenska prognoza za danas NEDJELJA - Djelomice sunčano vrijeme, navečer uz porast naoblake s jugozapada. U noći na ponedjeljak stižu i oborine. U gorju i dijelu središnje Istre padat će susnježica i snijeg, a uz obalu kiša. Puhat će slab do umjeren vjetar promjenjivog smjera, ujutro bura, poslijepodne jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od -8 do 0 °C, dnevne vrijednosti između 4 i 8 °C.

Vremenska prognoza za sutra PONEDJELJAK - Pretežno oblačno vrijeme, u noći uz česte slabe oborine. U unutrašnjosti Istre iznad 350 metara nadmorske visine i u gorju padat će slaba susnježica i snijeg, a uz obalu kiša. Stvaranje tanjeg snježnog pokrivača izgledno je samo na Učki i Ćićariji. Vrijeme će se sredinom dana postupno smiriti. Zapuhat će umjerena i jaka bura, sredinom dana na Kvarneru uz mogućnost olujnih udara. Jutarnje temperature zraka od 0 do 5 °C, dnevne vrijednosti između 3 i 7 °C.

Vremenska prognoza za prekosutra UTORAK - Djelomice sunčano vrijeme uz malu naoblaku. Puhat će slaba do umjerena, na pojedinim lokalitetima jaka bura. Jutarnje temperature zraka od -4 do 3 °C, dnevne vrijednosti između 5 i 9 °C.